Munkaerő kölcsönzés

Munkaerő kölcsönzés

"A munkaerő kölcsönzés megbízható és gyors segítséget jelenthet a vállalkozásoknak, legyen akár szó állandó, szezonális, vagy projekt feladatokról.
Munkaerő kölcsönzés esetén számos feladatot átvállalunk megbízóinktól, mint például a megfelelő szakemberek, igény esetén brigádok toborzása, kiválasztása és leinformálása, illetve az ezzel kapcsolatos adminisztrációs feladatok átvállalása.
Megbízóinkkal keretszerződésben szabályozzuk az együttmükődésünket.
A rendelkezésre álló munkatársakat azonnal küldjük, igény esetén betanítjuk továbbá a munkatársak munkába járását is meg tudjuk szervezni. "

Abban az esetben, ha egy vállalkozás nem talál közvetlen környezetében megfelelő számú és szakmai végzettséggel, tapasztalattal rendelkező munkavállalót hátrányba kerülhet, hiszen nincs kapacitása egy országos toborzás lebonyolításához. Egy ilyen projekthez általában regionális irodára, helyismeretre, és tömeges álláshirdetések feladására van szükség, amely idő, humán és anyagi forrás igényes.  Hatékony segítség a cégeknek akár a munkaerő közvetítés, akár a kölcsönzés. Ha a munkáltató nem tudja egyedül megoldani a munkaerő biztosítását, hátrányba kerülhet versenytársaival szemben. Rohanó világunkban a precizitás és megbízhatóság mellett a gyorsaság az, amely a fő szempont egy sikeres vállalkozás számára.

Ebben segít a munkaerő kölcsönzés és közvetítés. Cégünk fő profilja a munkaerő kölcsönzés. Átvállaljuk a toborzással, szakember keresésével járó terheket, segítünk, hogy cégük, vállalkozásuk minél hatékonyabban tudjon működni. A munkaerő kölcsönzés előnye, hogy megkönnyíti a cégek, vállalkozások munkáját. Nincs szükség munkaerő keresésre, nem kell hirdetéseket feladni, interjúkat egyeztetni, vagy akár fenntartani egy munkaerőt aki mindezt menedzseli a hétköznapokban.


Munkaerő kölcsönzés esetén megkeressük a cégük számára legalkalmasabb munkavállalókat, átvállalva annak terhét, hogy a cégeknek kelljen ezzel érdemben foglalkozni. Az általunk közvetített munkavállalót az Önök  igényei és elvárásai szerint választjuk ki - ezt mindenesetben előzetesen megbeszéljük.  Amennyiben elégedett az általunk biztosított munkaerővel, úgy kölcsönös megegyezés alapján szerződést köthetünk. Jól látszik, hogy mennyivel kevesebb munka van munkaerő kölcsönzés esetén - ezt az időt a saját vállalkozására is fordíthatja.

Sok esetben gyors és költséghatékony megoldás a munkaerő kölcsönzés és munkaerő közvetítés, amely nagyban segítheti a vállalkozások és cégek sikerességét, mivel gyorsan, rövid idő alatt mozgósítható munkavállalókat tudunk biztosítani, akár rövidebb, vagy hosszabb távú munkára, attól függően, mire van Önnek és cégének igénye. Munkaerő kölcsönzés esetén a kölcsönzött dolgozók létszámát, szakmai tapasztalatát, összetételét illetve a kölcsönzés időtartamát, és konstrukcióját egyénileg tudjuk igazítani megbízóink számára, nincsenek rejtett költségek, plusz kiadások, ezáltal a munkaadó előre számolhat a várható kiadásokkal és a munkavállalók számával. Munkaerő kölcsönzés során nem merül fel az, hogy nincs kellő számú és szakmai tapasztalatú munkavállaló amikor a megbízónak szüksége van rá, így a cégeket nem érheti munkaerő hiányból származó kár.


A gazdasági életben a vállalkozásoknak nincs könnyű dolga. Folyamatos verseny van, kötelezően fejlődni kell, napról napra jobbnak kell lenni, ehhez pedig elengedhetetlen a jó, hatékony és megbízható munkaerő. Cégünk a munkaerő kölcsönzés és munkaerő közvetítés során olyan szakembereket biztosít, akikkel a versenyben sikereket tud elérni. Az Önök sikere egyben a mi sikerünk is.

Amennyiben cégüknek,vállalkozásuknak megbízható és tapasztalt munkaerőre van szüksége, forduljon bizalommal hozzánk, és mi készségesen állunk a szolgálatukra. Nálunk a fő szempont, hogy megfelelő munkaerőt kölcsönözzünk, és ezzel egy rövid, vagy hosszú távú gyümölcsöző együttműködés jöhessen létre cégeink között, amelynek alapja az általunk kölcsönzött munkaerő.
Főtevékenységeink

Takarítás
Partnereink számára folyamatosan kölcsönzünk munkaerőt tömegközlekedési járművek, megállók, pályaudvarok takarítására, munkavállalóink rendszeresen résztvesznek a MÁV és a BKV tisztasági munkainak elvégzésében.
Számos munkavállalónk szerzett tapasztalatot irodák, irodaházak, csarnokok és közintézmények - iskolák, kórházak - takarításában, ahol elengedhetettlen volt a magas minőségű munkavégzés.
Az általunk kölcsönzött munkaerő tudása kiterjed a modern gépi illetve speciális tisztító eszközök használatára.
 
Logisztika
Raktározási és logisztikai feladatkörök széleskörére tudunk szak- és betanított munkásokat biztosítani, legyen szó kétkezi munkáról, targoncás szállításról vagy takarításról.
Az évek során az általunk szervezett munkavállalók és mi magunk is jelentős jártasságot és tudást gyüjtöttünk logisztika világból, így meglévő és leendő partnereink igényeit magas szinten tudjuk kiszolgálni felkészült, össze szokott munkaerőnkkel. De attól se ijedünk meg, ha a jelenlegi munkatársaink számát meghaladó dolgozóra lenne szükség, hiszen a szakterületet ismerve gyorsan megtaláljuk és felkészítjük az új dolgozókat is.
 
Építőipar
Manapság egyre többet halljuk, hogy az építőiparban mekkora a munkaerőhiány. Az állami nagyberuházások, az otthonteremtési és felújítási támogatások, továbbá a külföldi munka lehetőségek mellett nem könnyű jó szakembereket találni. Cégünk a kölcsönözhető dolgozóival megoldást jelent számos vállalkozásnak, partnereinknek nem kell félnie, hogy tapasztalatlan kontárokat tud-e csak találni, hiszen munkavállalóink nagy része évek óta folyamatosan nálunk dolgozik, összeszokott csapatokat alkotnak, ahova gyorsan és könnyen tudunk integrálni akár új mesterembereket is és bátran merünk értük garanciát vállalni.