Munkaerő kölcsönzés előnyei

Munkaerő kölcsönzés előnyei

"A munkaerő kölcsönzés számos előnnyel rendelkezik mind a munkáltatók, mind a munkavállalók számára. A munkáltatók rugalmasan tudnak foglalkoztatni, egy szerződés lévén több dolgozót, megszabadulva a toborzás nehézségeitől. A munkavállalóknak nem kell folyamatosan állást keresni, egy cégtől folyamatosan több helyre mehetnek dolgozni, magasabb bért érhetnek el. "

Munkáltatóknak:

Miért érdemes munkaerő kölcsönző céghez fordulni? Sokakban megkérdőjeleződhet a munkaerő közvetítés és a munkaerő kölcsönzés létjogosultsága, hiszen mindenki képes magának szakembert keresni és mindenki képes munkát találni. Ez teljes mértékben igaz, azonban a szakember keresés egy idő és energiaigényes folyamat, és a tapasztalt cégvezetők már tudják, hogy milyen kellemetlen amikor az ember rossz munkavállalót választ. Ebben a felgyorsult világban, ahol mindent a verseny diktál egy cég sem engedheti meg magának, hogy rossz szakembert alkalmazzon. Azonban igazán jó szakembert találni rendkívül időigényes. Mi ezt a feladatot vesszük át az ügyfeleinktől. A munkaerő kölcsönzés és munkaerő közvetítés során mi felkutatjuk, vagy régi együttműködésünkből felkeressük azokat a profi, megbízható szakembereket, akiket jó szívvel tudunk ajánlani. Ha munkaerő kölcsönző cég szolgálatait veszik igénybe, akkor olyan feladatoktól szabadulnak meg, mint a toborzás, hirdetések, interjúztatás, Azt az időt és energiát, amit erre fordítana, inkább fordítsa a vállalkozása fejlesztésébe - hosszú távon ez fog nagyobb hasznot hozni.
 Egyértelműen a munkaerő kölcsönzés sok többletterhet képes a munkáltató válláról levenni, ezzel időt és pénzt spórolhat. Pár pontban felsoroltuk, melyek azok az előnyök amelyek miatt érdemes egy cégnek, vállalkozásnak igénybe vennie a munkaerő kölcsönzést. Természetesen kollégáink teljeskörű információval szolgálnak a felmerülő kérdéseikkel kapcsolatban.
 - rugalmas foglalkoztatás: csak akkor kell a munkavállalóinknak fizetnie amikor szüksége van rájuk, igy nincsenek plusz költségek
 - szakemberek kiválasztása: a megfelelő szakemberek kiválasztása gyakran nehézkes, külön szakértelmet igényel, mellyel a munkaerő kölcsönzés esetén megbízóknak nem kell törődnie, hiányszakmák esetében ez még körülményesebb és időigényesebb lehet  
 - gyors és rugalmas munkába állás a kölcsönzés  bejelentése után
 - összeszokott csapatok: gyors betanulás, magas szintű munkavégzés
 - csoportvezető igény esetén
 - egyetlen szerződő fél akármennyi munkavállaló esetén: nem kell bérszámfejtéssel, utalásokkal vagy készpénzes kifizetésekkel vesződnie, igy humánerőforrást szabadíthat fel, és költségeket takarít meg

Munkavállalóknak:

Miért érdemes munkaerő kölcsönző céggel szerződést kötni? Munkát keresni és találni sok időbe telik. Különböző cégeknek önéletrajzot küldeni és motivációs levelet írni, minden egyes interjúra elmenni - ez mind idő és energia. Ráadásul bármikor bekövetkezhet egy olyan élethelyzet, hogy több pénzre van szükség, vagy el kell költözni, azonban egy fix munkahely röghöz köti az embert. Ezzel ellentétben a munkaerő kölcsönző cégeknél szabadon lehet választani a különböző munkák közül - ha épp független életszakaszát éli akkor dolgozhat külföldön, de ha családja mellett akar lenni, akkor választhat olyan munkát, amely csak a hétköznapjaiban jelent elfoglaltságot. A munkaerő kölcsönző cégekhez egyszer kell felvételt nyerni és onnastól szabadon lehet dolgozni, nincs karóhoz kötve a munkavállaló. Fontosnak tartjuk, hogy a munkavállalóink elégedettek legyenek, ezért csak olyan cégekkel kötünk szerződést, ahol tudjuk, hogy a munkavállalóink szívesen dolgoznak.
Alábbiakban olvashatja, miért előnyös munkavállalói oldalról szerződést kötnie velünk, és részt venni a munkaerő kölcsönzés világában.
- egyszeri felvétel - több munka: nincs szükség többé folyamatosan jelentkezésre szezon munkák esetében sem
- folyamatos munka: a kölcsönző cég a bevált munkaerőt állandóan tudja küldeni az aktuális munkalehetőségekre
- magasabb bér: a folyamatosan munkák révén tapasztalt, összeszokott csapatok jönnek létre, melyek jobban, gyorsabban tudnak dolgozni, így többet kereshetnek a munkavállalók
- karrier: a bevált, visszatérő munkatársak közül kerülnek ki a csoportvezetők
- biztos fizetés: egy sok dolgozót foglalkoztató munkaerő kölcsönző cég alkalmazottainak - szemben az alkalmi munkavállalókkal - nem kell aggódnia, hogy kifizetik-e rendesen, mi tudjuk, és fontosnak tartjuk azt, hogy Önnek és esetleg családjának is a megélhetését biztosítja a pontos időben történő korrekt fizetés.

Munkaerő kölcsönzés lépésről lépésre

A megkeresést követően felmérjük leendő megbízóink igényeit és egy részletes személyre szabott ajánlatot készítünk számukra. Az együttműködésünket partnereinkkel keretszerződésben szabályozzuk. A szükséges dolgozói létszámot és az elvárt dolgozói képességeket rendszeresen egyeztetjük.
Az igényelt munkaerőt a rendelkezésre álló munkavállalók közül azonnal küldjük. Amennyiben olyan igény merülne fel, melyre éppen nem áll rendelkezésre dolgozó, akkor a toborzási folyamatot is gyorsan, szakszerűen elvégezzük. A munkavállalókat rövid határidőn belül biztosítjuk akár a feladat elvégzéséhez szükséges alkalmassági vizsgálatok, igazolások meglétét is garantálva. Ezzel átvállalva, hogy partnereinknek orvosi alkalmassági, munkavédelmi és tűzvédelmi oktatással kelljen foglalkoznia.  
Visszatérő munkatársaink kellő tapasztalattal tudjuk megbízóinkhoz irányítani, és a frissen toborzott munkaerő magas szintű betanítását is vállaljuk. Igény szerint a kellő oktatást-oktatásokat is elvégezzük, és természetesen az oktatásban résztvevők tudását is vissza ellenőrizzük elektronikus tesztek kitöltésével, amelyet ha kérik, partnereink is megtekinthetnek.
Saját járművekkel, tapasztalt sofőrökkel megoldjuk, hogy a kölcsönzött munkaerő mindig jelenlegyen a munkakezdésre, még abban az esetben is, ha dolgozóinknak jelentős távolságot kell megtenniük a munkahelyükre.