Munkáltatóknak

Munkáltatóknak

"Folyamatos, rugalmas munkaerő kínálattal állunk partnereink rendelkezésre. Munkavállalóink, visszatérő, megbízható és tapasztalt munkatársak, illetve hiányszakmák esetén is megbízható munkaerőt tudunk kiközvetíteni. "

A munkaerőkölcsönzéssel partnereink időt, illetve pénzt is megtakaríthatnak, amelyet cégükben, vállalkozásukban másra is felhasználhatnak. Időt, hiszen a munkavállalók felkutatását, kiválasztását, leinformálását mi végezzük el, az ezzel járó adminisztrációs feladatokat is ideértve, amely sok időt, és humán erőforrást elvehet egy cégtől.
Cégüknek, vállalkozásuknak nem kell toborzással vagy éppen hirdetésekkel bajlódnia, hiszen folyamatosan tudunk megfelelő munkaerőt kölcsönözni, akár rövid vagy hosszú távra, az igényeiknek megfelelően. Nincs más feladatuk, mint jelezni felénk, hogy hány munkatársra, milyen időtávra és milyen képesítésű munkavállalókra van szükségük.
Mi biztosítjuk Önöknek a munkaerő kölcsönzés által a megfelelő számú és képesítésű munkavállalót. Munkaerő kölcsönzés esetén pénzt takaríthatnak meg, mivel a munkaerő kölcsönzéssel akkor kell fizetnie a munkavállalóknak, amikor igénybe veszik őket, ez főként a szezonális munkák, illetve projekt munkák esetében jelent gyors, és megbízható segítséget. Sok esetben egy-egy szezonális vagy projekt munka esetén a cégek pont azért kerülhetnek kellemetlen helyzetben, mert nem találnak megfelelő képesítésű, vagy számú megbízható munkaerőt. Cégünk az ilyen esetekre is képes gyors választ adni a partnercégeinek azáltal, hogy időben  kölcsönözzük Önöknek azokat a munkavállalókat akikre szükségük van, ez által biztosítva a megbízóink folyamatos munkaerő ellátását.
A munkavállalóink, legyen akár szó csapatokról, vagy egyéni munkavállalókról, megbízhatóak és rövid határidővel állnak partnereink rendelkezésére, ezzel segítve a partnercégeink sikerességét és hatékonyságát. Ismerje meg a munkaerő kölcsönzés előnyeit, és tegyük együtt még sikeresebbé az Önök vállalkozását, cégét.

Munkaerő kölcsönzés előnyei:

  • rugalmas foglalkoztatás: csak akkor kell a munkavállalóinknak fizetnie, amikor szüksége van rájuk
  • szakemberek kiválasztása: a megfelelő szakemberek kiválasztása gyakran nehézkes, külön szakértelmet igényel, mellyel a munkaerő kölcsönzés esetén megbízóinknak nem kell törődnie, ezeknek a feladatoknak a terhét cégünk leveszi az Önök válláról.
  • gyors munkába állás, precizitás, pontosság,
  • összeszokott csapatok,
  • csoportvezető igény esetén,
egyetlen szerződő fél akármennyi munkavállaló esetén: nem kell bérszámfejtéssel, utalásokkal vagy készpénzes kifizetésekkel vesződnie, így időt és humánerőforrást takaríthat meg az Önök cége.