Munkaerő kölcsönzés munkáltatók és munka vállalók részére

Rólunk

Rólunk

"Cégünk alapítói sok éves tapasztalattal rendelkeznek a munkaerő kölcsönzés terén, melynek köszönhetően jelentős tudásra tettünk szert a toborzás, munkaerő szervezés és menedzsment terén. Elsősorban az alábbi területeken szereztünk tapasztalatokat: raktározás, logisztika, állattenyésztés és növénytermesztés, takarítás, zöldterület kezelés, építőipar, illetve gazdasági ágazatok. "

SDN Holding

Alapítóink az évek során több tucat vállalkozás számára közvetítettünk sok száz fő munkavállalót. A kemény munka eredményeként számos vállalkozás állandó partnerei lettünk külön-külön, illetve mára száz fő feletti a folyamatosan elérhető dolgozók száma, akik között számos hiányszakma tapasztalt képviselője is rendelkezésre áll munkavállalóink között. Mindezen tudás, tapasztalat, kapcsolati rendszer a kezdetektől fogva az SDN Holding rendelkezésére áll. A rendszeres foglalkoztatás eredményeként több összeszokott csapatot tudunk kiközvetíteni megbízóink számára, illetve brigádok, csapatok kiközvetítése esetén a legtöbb csoport élén felkészült, és megbízható csoportvezető is rendelkezésre áll igény esetén.

Tapasztalatainkra, kapcsolati hálónkra építve, a következő években jelentősen tudjuk növelni a munkaerő kínálatunkat, így a már meglévő, elégedett partnereink magas színvonalú kiszolgálása mellett, új ügyfeleink számára is nagy létszámú, megbízható munkavállalót tudunk biztosítani.

A humánerőforrás és adminisztráció területén szerzett  tapasztalatunk mellett, büszkék vagyunk az innováció iránti nyítottságunkra. A digitalizáció minél magasabb fokú alkalmazásával egyre egyszerűbbé, gyorsabbá és könnyen átláthatóvá tesszük a munkaerő kölcsönzést, így azoknak a vállalkozásoknak akik munkaerőhiánnyal küzdenek, időt és energiát tudunk megtakarítani, hiszen a munkaerő kölcsönzéssel számos feladatot mi látunk el megbízóink helyett.